TÁRSOLDALAK
Válasszon szálláshelyet:
Erdei ifjúsági szállók Prémium szállások

A felújított házak a Nagybörzsönyi Erdei Vasút megállóhelyén, a Tolmács-hegyi csúcsfordító tőszomszédságában találhatóak.

A Kisirtáspusztai szálláshelyek felújítása is része annak a tervszerű közjóléti fejlesztési koncepciónak, amelyben egyszerre készülnek vonzó turisztikai attrakciók és korszerű, elérhető árú erdei szálláshelyek. A mostani beruházás keretében az eredeti régi kőépületek teljesen megújultak, elkészült a víz-, fűtés- (télen a szállás melegét egyedi fafűtés biztosítja), és szennyvízrendszer, az áramellátás, vagyis az ide érkezők pihenését teljes komfortot adó helyiségek teszik teljessé. Teljesen új lett a bútorzat, a hőszigetelt nyílászárók, a vizesblokkok. A természetjárók kényelmét közös büfé helyiség és melegítőkonyha is szolgálja. Jó időben sátorozhatunk is, itt akár 70 főre is lehet bérelni a kiváló minőségű hatszemélyes sátrakat.

A felső ház alsó szintjén 8-10 fős emeletes ágyas szobánk várja az ideérkezőket. A szobában asztal, szék, kanapé és szekrények is biztosítják a komfortérzetet. Az emeleten két 8 fős illetve egy 4 fős szobában matracszállásunk áll a kirándulók, családok, iskolás csoportok rendelkezésére.

 

A ház mellett sátorozásra alkalmas terület várja vendégeinket felújított fürdőházzal, ahol egyszerre akár 70 fő is sátorozhat.


Szolgáltatásaink

Vezetett erdőismereti kirándulások :      750 Ft/fő

SZÉP KILÁTÁS túra Zálog-bércre

Hegyi terepen egész napos túra Nagyhideg-hegyre

Az erdei állatokról: erdei körséta és nyomkeresés

Vezetett éjszakai túra:                         750 Ft/fő

Vadles a hajnali vagy esti órákban: 3 000 Ft/alkalom

(max. 5 fő részére/alkalom)

 

A meghirdetett árak az áfát tartalmazzák.
Vissza a kezdőoldalra